SCHOLEN

Platform Eigentijds Onderwijs

Hier vind je de scholen die zich bij het platform aangesloten hebben:

IJburg College

Alle leerlingen zoveel mogelijk laten leren over zichzelf en de wereld om hen heen, in een leergemeenschap.

Amadeus Lyceum

Het Amadeus Lyceum is een cultuurprofielschool, met een excellentie-programma in bètavakken, voor vmbo-tl, havo, atheneum en gymnasium.

De Werkplaats

De Werkplaats is een moderne school waar wordt geleerd voor het leven. Op onze basisschool en op het voortgezet onderwijs groeien kinderen uit tot eigenstandige en sociale volwassenen.

Hyperion Lyceum

Het Hyperion Lyceum is een school voor VWO+, met Gymnasium en Atheneum. We bieden een uitgebreid lessenpakket en focussen op het ontwikkelen van zelfstandige, kritische en sociaal vaardige leerlingen. 

De Nieuwste School

DNS is een kleinschalige school voor mavo, havo en vwo met een uniek onderwijsconcept, gevestigd in Tilburg.  

Orion Lyceum

In Breda staat een school met toekomstgericht onderwijs voor havo en vwo. Het is uniek door de focus op leren door te onderzoeken, presenteren en reflecteren.

Spinoza Lyceum

Als openbare brede Dalton scholengemeenschap zijn wij er voor iedereen in Amsterdam en omgeving.

Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen

Ons motto is ‘hoofd, hand en hart’: wij vinden het niet alleen belangrijk dat je kennis opdoet, maar ook dat je vaardigheden ontwikkelt en met passie werkt aan de dingen die je leuk vindt.

Vathorst College

Wij halen het beste uit onszelf, de ander en de wereld, waarbij ieder leert op een manier die bij hem/haar past.

Montaigne Lyceum

Het Montaigne Lyceum is een moderne school in Den Haag. Ons onderwijs past helemaal in de huidige tijd; het is toekomstgericht, betrokken en wereldwijs.

Arte College

Het Arte College staat voor eigenzinnig, creatief en uitdagend onderwijs, waar leerlingen zich ontplooien tot mensen die met een stevige basis het vervolgonderwijs en de maatschappij in gaan.

Unic

UniC: samen maken we verschil